Sunday, July 17, 2011

TEMPAHAN HARI RAYA 2011

HOT PICKED!! Red Velvet Cuppies



Assalamualaikum pengunjung dan customer One's Oven, sihat??

Alhamdulillah....
Bulan ni je dah lebih sepuluh customer text na untuk order RED VELVET ONE'S OVEN.
Itu maknanya ramai yang dah kenal ONE'S OVEN nia..
Dan itu tak termasuk dengan message customer yang text adik na, ziha di Johor..
Tempahan melalui email pun banyak juga kami terima..
Semuanya terpaksa ditolak kerana kami tiada di Kelantan buat masa sekarang..
Na kerja di Selangor dan adik kerja di Johor dek non..camano mau buek kek untuk korang..haha

Bila cerita kat MEM BESAR, kitorang kena bebel sebab asyik tolak order customer..
Ayah pula kata "tak baik hampakan harapan orang.." aduhhhh *mata ke atas tangan ke dada
Jadi penyelesaiannya kita ada GOOD NEWS!!!!

Na dengan adik decide untuk buka TEMPAHAN HARI RAYA untuk korang..


Tapi dengan syarat..sepanjang tempoh cuti sekolah je tau.. sebab kami available time tu ajek..


Setakat ni ada 2 customer order kek hantaran fondant dan muffins untuk goodies..yang tu je yang boleh kami terima sebab majlis pada cuti hari raya..hehehe kalau nak esok, luse atau minggu depan xboleh ye..cuti sekolah je boleh..sori ye korang.

Ohhh ya kami juga terpaksa korbankan raya kami untuk korang..waaaaaaaa tempahan muffins sangat banyak..waaaaa lagi

Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk tempah RED VELVET CUPPIES boleh hubungi :


NA : 019.437.5374
ZIHA : 017.959.0058
( hanya tarikh 26/8/2011 - 6/9/2011 sahaja tau)


Love,
One's Oven

No comments:

Post a Comment

Post a Comment